En förvirrad bloggare

Hej

Detta har absolut ingeting med katter att göra men jag var tvungen bara o skriva detta.

Jag var och lämnade bilen på nissan och sen stack jag till skolan.

När jag komm till skolan frågade läraren vad jag gjorde i skolan så tidigt. Vi har inte gruppmöte föran 11 till 12. Jag stod där helt förvirrad och stirrade på han.

Jag hade tagit helt fel på tiden. Har inte sovit hela natten och e sååååååå trött.

Nu ska jag sitta här i 2 timmar och göra nada. Tur jag tog med mig datorn. Shit vad jag är trött. Kommer nog aldrig att dra en all nighter.

nu ska jag bara försöka hålla mig vaken i 2 timmar + en 1 timmes lektion.


Hjälp.

Vacker tass




 


Insamling

Hej igen

Jag har haft det lite tuft den senaste tiden och har tyvärr inte haft ork till sidan men nu e jag här igen.

Denna blogg handlar om Föreningen Rädda Katten

Denna 3 år gammla förening har gjort mycket för de hemlösa kisarna här i Malmö med omnejd.  Just nu kämpar de med kllonikatterna jag tror det är ute på Mossängen eller var det ute i Oxie.

I vilket fall som hälst så behöver de era donationer då de ska försöka kastrera katterna där så det inte födds änu fler oönskade källingar. De som redan lever där är på väg mot en svår tid ,vinter och svält.

Gå in på www.raddakatten.se och läs mera. Där finns en länk till ordförandens blogg där hon skriver lite mer ingående om denna kamp.

Ni kan också köpa fina julkort där intekterna går till att hjälpa dessa kisar. Ni kan även se lite bilder på några av dessa underbara varelser som bor på kollnin.  Bilderna finns inne på bloggen.

Nu ska jag kolla på film.

Vacker tass

RSS 2.0